.
End Year Giveaway by FD
Tuesday, 25 December 2012 | 3:12 pm | 2 comments
Holla holli siapa yang nak kena buli ? Meh sini saya nak buli. *Buat muka ala ala pembuli. ;P. Okay ni second GA yang saya join hari ni. Besttttttttt.. Haa, rugi kalau tak join. Moh lah kite.. Tengok kat bawah tau.
|
|
|
|
Mana?
|
|
|
|
Kejap nak sampai dah
|
|
|
|
Sikit je lagi
|
|
|
|
Okay pejam mata dulu
|
|
|
|
Sampaiiiiii dah


Siapa yang nak join klik je banner comeyy tu tau. Ekceli GA ni tamat hari ni jam 11.59 pm.
 Jom tengok list hadiah yang saya nak. Kalau boleh kan kalau boleh jelah saya nak semua hadiah yang ada. Haishhh tamak sungguh saya ni kan. Allah tak suka orang yang tamak. So jom tengok hadiah apa yang saya nak.

List Hadiah yang saya nak:
1. Long necklace 
2. Novel 
3. Hadiah misteri 
4. Voucher shopping 
5. topup RM10
6Shawl Satin
Okay yang ni je yang saya nak. Cehh, hahahaha.
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard