.
Tarik Kepala !
Friday, 6 July 2012 | 6:21 pm | 4 comments


Assalamualaikum cinta and say hello to blogger .

Rindu saya tak ? Tahu dah . Mesti korang tengah tunggu story saya kan kan ? Betul kan ? Please cakap"Yaaa" please :/ *Perasan.Abaikan.Kegilaan.Melanda.*

Apa khabar anak Malaysia ? Sihat ? Alhamdulillah . Apa plan korang cuti dua hari ni ? *bangun dan terus bertanya "Apa plan awak ?" . Ehh, apa ni ayat saya tu ! *marah* hahaha . Saya tak sure lagi sebab parents busy :/ .K.DIAM.SATU.SAAT.

Saya tak tahu apa masalah yang melanda kawan saya ni . Ehh, kawan ke lawan ? Saya rasa lawan ! Asyik tarik muka je . Kenapa tak tarik je kepala awak tu bila nampak saya awak tarik kepala awak macam kura-kura ! Lagi bagus ! Saya tak tahu apa puncanya . Tapi saya start meluat kat dia lepas dia kacau someone then, lantak lah kat minah tu . Suatu hari minah tu suruh saya tolong cari gambar perempuan yang comel-comel sebab Lelaki (someone) tu minta . So, saya tolong je . Dan saya tersedar lepas dia minta tolong terus blah . Saya terkedu lalu. Shit ! Saya cerita dekat kawan then, dia cakap "awak buat tak tahu je. Kami kan ada" dan selepas mendapat nasihat saya pun terfikir minah ni dulu memang rapat dengan saya. K. Lama kelamaan saya tak tegur dia dan dia tak tegur saya . Dia ni tak berapa suka saya kawan dengan musuh dia . So what ? Suka hati saya lah nak kawan dengan siapa ! WTH. Sampai PMR pun saya tetap tak tegur . One day dia text saya minta maaf . Saya maafkan je . Buat dono sudah . Baik lah sekejap .

Masuk je form 4 ingat tak nak ambik kos sama . Tapi dia pula nak ikut kawan . Makin tension saya . Saya buat tak tahu je dekat dia . Tapi awal-awal tu okay lah baik je dengan dia . Tapi entah tetiba dia terkena *kesewelan* terus tak nak cakap dengan saya . Bila saya tanya geleng , angguk macam bisu baii . Lama-lama saya meluat dengan perangai dia . Then , sampai ke hari ini saya terus tak cakap dengan dia. So ? Hati saya memang keras untuk nak maafkan orang yang selfish macam dia ni .

Kalau awak ada spy wahai minah . Hopefully spy awak terjumpa blog saya dan baca entry ni dan copy paste (cerita) dekat awak ! Saya tak kisahlah kalau nak mengata saya pun . Tapi awak tu suka mengat di belakang . Oh , nampak macam PENGECUT ! Mengata depan depan lah lawan .

Sorry kalau kali entry ni agak kasar .

Sekian.Terima Kasih.Assalamualaikum Cinta.


Yang Benar,
PerinduSetia
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard