.
Hello minum milo :)
Sunday, 24 June 2012 | 12:59 am | 0 comments

Assalamualaikum and say hi to blogger *lambai tangan* Korang tak tidur lagi ke ? Haiss =.= ape ni tidurr lambat lambat tak bagus tahu tak . Ishh , pergi tidurr ! *cekak pinggang* wakakakaka . Pandai cakap dekat orang yang aku ni . ==, K .

Ehh , korang malam ni ade euro kan ? Ape lawan ape ? Hah ? Tak tahu ? LOL *gigit jari* hehe :P Wat muka comel . Ehh, korang nak tahu tak ade cerita panas lah . Hah ? Tak nak tahu ? Ruginye kau . K. Tak nak tahu sudah .

Ade orang tak puas hati dengan aku lah ! Sape ? Ohh , budak kaki gosip nampak je senyap bagai tapi hari hari mengumpat orang . Ya Allah . Ampunilah dosa dosa HambaMu ini . Subhanallah . Ade ke patut pakat semua nak tarik muka dengan aku sebab aku tak berapa nak rapat dengan diaorang . Ishhishhishhh . Nak tahu tak rapaat dengan korang bermakna makin banyak dosa aku . Sep sep kaki ngumpat kan . Aku sentiasa ingin pergi jauh dari tempat tu . Tapi ke mana harus aku tuju ? Dan sebab itu lah aku terus disitu . Dan sekarang aku bebasss ! :) Wahh , sukanya ! Depan je baik . Belakang huhh hanya Allah yang tahu .

Sebenarnya aku tak tahu nak story apa . Ni pun tetiba je . Hahahahaha . Sorry ya kepada pembaca setia *bajet lah ade* kalau ade Alhamdulillah :)

Okay lah . Sampai disini sahaja nukilan saya pada malam ini :)

Bye . Assalamualaikum .

Yang Benar ,
PerinduSetia<3


Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard