.
Kau ape tau ?
Friday, 11 May 2012 | 7:04 pm | 0 comments


Assalamualaikum ~ jawablah kalau tak nak dosa ! Rindu *Cough* saya *Cough* lettew >< *perasaan je . Hari ni hari Jumaat rite ? Esok cuti . Horay ! jyeah , asal usya pelik je kat aku ? Oh , nampak macam orang tak pernah cuti kan ? haha . Seronoklah sebab boleh rehatkan minda , ni kan musim bercinta opsss salah =,= musim exam . So ape program korang untuk cuti dua hari ni ? Aku tak pergi mane-2 punss :"( Ayah aku kerja . kstop :( 


Tengok tajuk aku hari Jumaat ni . Saje nak kasi korang pening sikit *padahal tak pening puns kan ? wat-2 dah lah ye dear aww •.• . Jom kita start . hah ? tunggu ? kenapa pulak awak ni ? "jap lah nak ambil tempat duduk ni . okay boleh mula !" Lol :D *joke


Korang mesti ramai kawan ? Semua baik-2 kan ? Okay jealous gila :(  . *Angkat tangan dan tanya "Kenapa nak jealous pulak ni tak baik tau jealous-2 ni" Okay terima kasih sebab ingatkan . Aku jealous tengok korang ada ramai kawan , baik pulak tu dan yang paling penting . Ape ? ape yang paling penting ? hah ? Aku tak tahu . tolong bagi tau aku sait ! *Angkat tangan dan bagi tau " Kepercayaan antara satu sama lain " Ohhhhhhh . Baru aku tahu . tengesss tau ! Memang lah penting Kepercayaan tu sebab kalau tak dek mudah lah hancur hubungan persahabatan kita kan ? Aku puns pening tadi aku cerita pasal kawan yang baik tup tup tetiba masuk Persahabatan pulak . Korang tak marah kan ? :) senyum sikit okay baru nampak comel dan oh hensemnye awak ! *acecece gatal . :D hemm, serius aku jealous lah tengok korang ! Lelaki puns ade kawan baik tapi diorang tak macam perempuan . Diorang kalau gaduh cam mane puns mesti baik jugak kan ? *setengah je kot aku puns tak tahu . Macam adik sepupu aku yang laki tuh dye ade ramai kawan ade jugak kacip oh may laki pun ade , :D then masa beday dye kacip dan kawan-2 suma pakat bagi hadiah oh may sekali lagi memang suit . hahaha . Tak macam perempuan salah bicara , tutur kata sikit dah merajuk ! oh menyampah aku *pergi lah kau nak merajuk puns ! 


Aku memang ade ramai kawan *ramai ke ? haha . Boleh lah . Tapi ape guna kalau ramai kawan tapi aku stay duk sorang-2 macam terpinggir puns ade . 


*comelkan ? aku rasa terpinggir macam ni ! Tapi gambar nih tak nampak cam terpinggir puns kan ? abaikan . huhu @gigit jari sambil peluk bantal ..


Tapi bila diorang ade masalah ke susah ke ramai pulak yang datang cari aku . serius aku terasa :"( Tapi aku dengar jugak ape yang diorang nak cerita . Then , aku tolong ape yang patut . Biasanye lepas aku diorang dah tenang or whatever mesti cakap cam ni "okay Nisah thanks sayang hang :)" aku puns "sayang hang jugak" Lepas tu diorang entah mane menghilang aku puns tak tahu . Aku sedih . Tapi aku tak tahu nak share kat sapa sebab tak ade sapa yang faham aku . Memang . Tak ade kalau ade orang yang faham aku serius aku cakap aku sayang dye gila .  :D Ade jugak lepas aku tolong tak cakap ape puns terus blah cam tu . Serius tak ade adab mak bapak tak ajar lah kot >< . Aku kekadang malas nak tolong orang yang tak reti nak hargai tak minta balasan pun just hargai atau berterima kasih pun dah cukup ganjaran yang lain tunggu bila kita kat atas sana nanti . InsyaAllah tak jumpa kat bumi yang indah ni jumpa kat atas sana .


Sebab tulah ramai kawan-2 aku cakap yang aku ni tak dek masalah ape-ape pun . Siapa cakap ? Kau ape tau ? Semua orang ade masalah . Dan aku puns ade masalah . Nak dibandingkan aku dengan korang , korang okay lagi dari aku . Mungkin sebab aku selalu happy kan ? Aku saja wat macam tu . Sebab aku bukan DIA yang selalu ingin meminta simpati dan aku bukan DIA yang selalu lupakan kawan tika bahagia dan aku adalah aku ! Fullstopp . Aku adalah aku . 
Okay lah nak share tu je . hah ? tak kisah ? sape soh kisah ? nenek kau ? oh may nenek kau salah orang lah tu . Cakap kat nenek kau "Sorry nenek , saya tak pinta pun . tapi pape hal puns saya sayang nenek :D" 


Assalamualaikum ! nak masuk maghrib dah , so pikir-2 lah ye .. :D May Allah bless you :D


p/s : tak cakap kat sapa-2 pun kalau terasa "siapa makan cili dia yang terasa pedass" oh may ikut kau lah kan ! jangan simpan kat dalam hati simpan dalam jantung tau :D 
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard