.
Sha la la ! Boring :/
Friday, 20 April 2012 | 11:15 pm | 0 comments





Assalamualaikum ! How are u dear ? Harap sihat di samping keluarga tersayang yah ! Aku kat sini sihat je weh !*ade orang tanye kew ? tahu lah takde but, saje nak gtau ..


Ade kawan busy dengan boyfren ! Ade family busy buat hal sendiri ! ade ade and ade ! So, aku jugak lah yang kena bawak diri .. meh sini nak mory ni .. :P Hemm, hari ini adelah hari yang paling membosankan setelah sampai dari sekolah .. Tadi kat sekolah aku happy gila ! Sampai kawan aku tanye "awat hang bahagia sangat hari ni ? ade boyfren ka ? meh lah share sama" hotak hang lah sampai boyfren pun nak share , tapi boleh gak ! hakhakhaktuih =,= Aku boring nih kawan meh lah baiki balik mood aku yang bahagia tuh ! ish, aku bertemankan suara Najwa Latiff - I Love You dengan suara abang aku dok mintak laptop dengan aku ! Semak weh :PP ahahahaa Ayat mau kejam sat . Sorry bukan nak kasar but, saje ah . Jangan terasa sudah lah yup ! Aku nak balik kampung siot . Tapi ayah aku macam tak mau bagi jah .. Hari tu selok sangat ! ish, tak paham aku lah >,< . Tahun ni jew pun kalau aku balik pun .. sobssobs ;'( .. Sampai hati .. :( kalau tak bagi jangan lah bagi harapan kat aku ! Aisyemen , bagi lah ! nak balik lah ! aku boring duk sini ! haha *ayat pasrah mau ade lah beb . Alah, aku yakin ayah aku mesti bagi punya anak dia yang comel ni balik .. haha *perasan pun mau ade lah k A w A n , baru lah best ! huhu .. dah lah satgi abang aku tu nangis pulak sebab tak dapat laptop ni dari adik kesayangan dia yang comel nih *gelak terabur sikit beb ! Dia tak tau yang aku ni adik yang paling baik dan penyabar kat dunia ni ! >,< *syukur sikit abang oii ... okay lah kawang ! Gudnite beb ! Assalamualaikum !
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard