.
*Rinduuu
Monday, 16 April 2012 | 6:13 pm | 0 comments
Assalamualaikum ! *tolong lah jawab dapat pahala tau .. :D hai kawan-kawan rindu aku tak weh ? aku tahu dah ! :P dah 4 hari aku tak pi sekolah sebab ade hal .. best kan dapat cuti .. wee! esok dah kena pi sekolah , serius memang rindu kat kawan-kawan ! hari tu Kawaii *(Sharifah Hazirah) call aku tanye awat tak pi sekolah ! then, Intan text aku "esok hang pi sekolah , jangan tak pi pulak aku ade citer nak kongsi" ala-ala gitu lah , aku dah lupa beb ! Kawaii cakap "aku rindu kat hang wei , aku ade ngumpat pasal hang . hahaha , boring hang tak dek " haha, dye org ni memang cam ni .. huhu .. aku pun boringg takk pi sekolah weh , dah banyak aku tertinggal .. sobssobs :'( cian kat aku kan .. haha ! anda simpati silalah hulurkan sikit ilmu .. hehe :P rindu kat sekolah beb ! tu lah hari tu aku nak sangat cuti , tapi kan bila cuti penggal kan , tak pulak aku rindu kat sekolah ! awat eak ? tak pelik ke weh ? ade sapa-sapa panggil aku pi sekolah nih .. haha .. *jk* Kawaii , Intan " esok aku pi sekolah " hang dengaq tak weh ? kalau dengaq gud :P okay lah sampai disini sahaja ... jumpa lg .. Assalamualaikum





Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard