.
lalalala*
Tuesday, 10 April 2012 | 5:37 pm | 0 comments




Assalamualaikum ! jawab-jawab .. haha .. tak tahu nak tulis ape sebenarnye ! mood aku dah hilang siot .. :'( ape punca ? entah lah puna tidak dapat di kesan ! huhu ..

hai korang amacam sekolah ? best ke tak hari ni ? harap-2 best lah kan ! tak mcm aku ! membosankan ! huh, rindu sekolah lama .. kau tetap dihati SMKTS .. semoga aku tabah lalui semua ini ..
aku bosan tanpa cinta mu , aku rasa buang masa ... lalalalala ..
wee! adik aku kene tahan kat hospital ! kesian kat kau Halim .. agak-agak malam ni kau nak duk ngn sape ? dengan aku nak tak ? ke dengan umi ? manja siot kalau dengan umi .. dengan aku lah .. nak tak ?   em, tak nak sudah =,= .. hikhik .. sorry aku buntu tak tahu nak tulis ape .. haha .. okay baibai ..
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard