.
Kenangan !
Saturday, 21 April 2012 | 10:52 am | 0 comments


Assalamualaikum ! Eh, korang dah bangun tidur ke tak nih ? hah ? tak bangun lagi ! Ish, bangun-bangun pe nak jadi nih .*aku ni selok dok kejutkan orang aku pun bangun lambat jugak tadi . hewhew ;') 

Tengok tajuk aku pagi nih ! ish, pagi-pagi dah layan perasaan kan . Baru lah mantop kawan ! ahaha . Hari tu sekolah aku bawak budak form 4 pergi pameran kat tabung haji dan aku adalah salah seorang pesertanya . Bosan siot pergi sana tapi dapat jugak lah ilmu sikit-sikit . ahaha . Lepas 1 jam merantau ,kami semua balik . Then, dalam bas sambil dok tunggu cikgu naik bas , bus driver pun bukak lah lagu kiranya sepanjang perjalanan kami dok dengar lagu lah . Tetiba lagu nih muncul Kembali Pulang - Kangen Band ! Serius dah lama aku tak dengar lagu nih , lepas kejadian tu *kejadian ? macam pelik je bunyi kan ? lagu nih banyak kenangan siot ! dah lah malas aku nak cerita . Korang pun tak nak tahu jugak kan ? Orite senang hati gila tak payah aku susah - susah nak cerita kan ? haha don't worry be happy ! 
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard