.
HOTSTUFF @ HOTSE****
Wednesday, 18 April 2012 | 11:25 pm | 0 comments


Assalamualaikum ! Hai ladies and gentle :P How are u ? haha hope ok lah ye :’)  . If tak ok pi jumpa Dr. yup :D Usya tjuk mcm best je kan ? Mmg pun ! Aku nak tanye sape2 kat sini ade tak yang hotstuff ? kalau ade dok senyap2 tau , jangan bising . hikhik :D Best sgt ke jadi HOTSTUFF ni ? Ape yang korang dapat ek ? sekarang ni ramai yang kejar HOT or POPULARITI ! Serius aku tak jealous pun korang HOT >.< ANDA BERHAK HEBAT *thumbs up :P Tapi berpada2lah sikit . Janganlah semata2 nak kejar HOT sampai lupa diri :D Kawan semua korang campak belakang *dush :P Bila dah down mulalah tergedik2 cari kawan yang korang campak tu . Faham2 je lah kan ! Kekadang tu kita tak sedar yang kita luka kan hati orang tersayang hanya kerana nak jadi HOTSTUFF , yelah bila dah HOT awek @ pakwe lama pun tukar baru lah kan ? Mcm tukar lampin ryte ? Ade sampai maruah pun letak kat paling bawah memang tak kisah pasal maruah . Janganlah sampai mcm tu beb ! Kesian parents korang  ;’( Kalau mcm ni bukan HOTSTUFF boleh jadi HOTSETANG *opss sorry terlepas lah pulak .. Nak HOT sgt tapi bila duduk kat tempat tak dek kipas @ a.c  mengada2lah pulak cakap panaslah tulah nilah =.= Ish,tak paham aku ! Kot lah nak jadi cool kompem nyaman :P Biasalah zaman dah moden kan ! haha Kalau HOT kearah kebaikan tu ok lah jugak . Tapi kalau sebaliknya no komen ! >.< pandai2lah korang pikir ye ! Terpulanglah kat korang kan ! Janji korang bahagia dengan apa yang korang ade :D Aku Cuma bagitau apa yang aku lalui so fikir2lah baik2 awok semua :’) sampai disini sahaja C(: Ilal Liqa’ GudNite .. Assalamualaikum ..
P/S: Aku tak cakap kat sapa2 tau . Aku just share pasal aku . Jangan pulak ade yang terasa :D think positive .. 
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard