.
Emo :/
Sunday, 29 April 2012 | 10:15 pm | 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum ! Hye peeps . Rindu aku ke ? *acecei perasan . Tak ape aku saja je kot lha rindu kan aku tak leh nak buat ape ! so, kalau rindu jangan bagi tahu aku biarlah rahsia baru lha best ryte ? :DD  Jauh kau dok melalut nisah patah balik jangan patah seribu sudah lah :P Ni aku nak cerita tentang Emo :/ . Jom. Biasanya perempuanlah yang selalu emo / bad mood . Bila bad mood kawan-kawan jadi mangsa ! Aku adelah mangsa dan dia adelah pemangsa .:P Aku paling pantang kalau orang dok buat bad mood dengan aku but dengan orang lain galok terlebih macam bodoh bin bangang ! Habis sempoi dah ke ? Hanya kerana not in mood kau tu , dengan mood aku sekali damaged ! Bila bercakap dengan orang macam ni memang memerlukan kesabaran yang kuat . Syukur aku still kuat layan kerenah kau kawan ! Dia ingat dia je kot bolah buat , tak tengok lagi aku dengan kawan-kawan yang dok sabar dengan not in mood kau tu kawan . Kalau kau ada masalah luahkan kat sapa-sap yang kau percaya . Tak payah masam bagai ingat orang larat nak pujuk kau . But aku maaflah ye kalau nak pujuk kau *aku memang malas nak layan biar lah kat kau nk masam sangat haaa pergi lah masam jauh-jauh , kalah orang telan cuka 20 botol kau tahu tak masam kau tu ! Nasiblah kalau aku yang buat salah lazimlah aku pujuk , ni tak tahu punca datang-datang terus masam ! :PP Ke kau nak aku cakap dengan kau sesampainya kau ke sekolah , hamboi anak emas ke kau ni ? kalau aku tak cakap dulu dengan kau , kau pun tak nak cakap dengan aku ? macam tu ? ewah! Kalau macam tu baik kau bagi Warning je kat aku tak susah pun macam ni je"Sorry Nisah today aku tak nak cakap dengan kau , so kau tak payah cakap dengan aku" Senang kan ? Tak payahlah aku terhegih-hegih pergi tanya kau itu dan ini . Sokay, kita tengok buka sekolah ni ya kawan :P Sampai setakat ni je lah kita dating malam ni :DP . Nite guys ! Assalamualaikum :D
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard