.
Hatiku berkecai ;'(
Sunday, 25 March 2012 | 1:02 am | 0 comments
Assalamualaikum ! jumpa lagi disegmen bersama dengan anak Asri .. bhahaaha .. macam ni lah jadinya bila hati berkecai otak pun kurang betoi :{ .. now 12.51 am ! jyeah , nak uat guane time nih baru dapat laptop .. ape boleh buat -.- .. sebenor-benornye hati saya berkecai sebab pe eak ? awat semua tak tahu nih !=,= .. okay-2 saya beritahu , sebabnye saya tak boleh pergi dengar ceramah ustaz saya ! saya nak tengok sebab ustaz tu besthh wehhhh ... ustaz saya tu awok ! dan nak tengok dia buat showw .. wee ! sobssobs ;'(( .. jyeah , ustaz saya artis baq hang ..! mu ado ? lalalalala ... mesti awok belake akan pikir "yang ni pun jadi" up to u ! WTF! ado aq kesah? memang natang ni small matter ! ryte?? but , suka hati aq lah nak tulis ape .. blog aq ! ade aq mintak duit dengan kau untuk bayar bil eletrik? xdok kang? so, jangan nak bising-bising kat sini .. kaco orang nak tido lah kawan ... :') think positive babe ! okay lah sorry kasar sikit bahasya .. nite belake ... ***dreams sweet ... ilal liqa'
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard