.
semoga awak bahagia
Wednesday, 29 February 2012 | 4:16 pm | 0 comments
Assalamualaikum .. hai budak comel & budak hensem =,= .. abik sume kt awak .. hehehe .. korang sihat tak ? Alhadulillah .. em, hari nih exam ,  semalam lagi ! hewhew .. okay memang blur mane tak nyer tak baca buku .. pembetulah tak fokus jew ~cover~ blur+ngantok=cikgu saya naak tidooo .. haha ..

Best kan tengok orang couple ryte ??? okay tak teringin pun .. bosan lah awok .. tapi tak pulak teringin tengok DIA couple .. : ( never mind janji DIA bahagia dah lah .. okay memang tak sanggup .. ;'( tak tahu lah betul kew tak DIA couple dengar khabar angin aje .. tapi saya memang dah tengok dengan mata saya sendiri .. serius memang MEREKA couple .. sobssobs ;'( hihihi dok buat emo sait .. first-2 tu memang tak boleh terima , but saya memang tak ade hak ape-ape pun .. you ?

ILOVEYOU ! you ? redha jew lah awak oii .. okay lah dah tak ade idea .. saje nak uat suspen jap .. heheh ..kbai Assalamualaikum


p/s ::: SEMOGA AWAK BAHAGIA .. 

Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard