.
cuti :)
Wednesday, 25 January 2012 | 12:47 am | 0 comments
Assalamualaikum .. masih dlm perayaan cina .. huhu ! sekolah saya cuti 1 minggu .. wooyeah ! bestnye ! haha ... sick ! relak lu tarik nafas .. haha .. rindu plak nak pergi sekolah weks !

 back to title
--> 22.1.12 - ahad
==> kebetulan adik sepupu yang belajar kat SMSKB balik rumah and kakak dia pun bertandang ke rumah saya , saje nak bercuti di penang .. hukhuk .. kita orang satu family pergi teluk bahang untuk menghadiri kenduri kawan baba , so singgah la di empangan teluk bahang .. snap sana snap sini .. huhu .. best !
==> lepas tu pergi ke taman rama-rama .. sedih sebab tak dapat masuk sebab rugi jew 15 minit lagi nak tutup .. kira tak puas lah nanti kalau masuk gak , so snap kat luar jew .. lagipun duk kat luar pun nampak rama-rama gak comel ! hukhuk .. sedih lah sangat ! :)
==> then , pergi kat taman negara , best gak lah .. kire puas .. hoho .. dapat cuci mata , sejuk jew bila jalan kat situ ,, wow ! kaya dengan kehijauan ! nyaman ! haha .. beberapa jam kemudian baru pergi ke kenduri kawan baba , wah ! memang tengah lapar pun .. huhu
==> lastly , kami berjunjung ke batu feringghi , macam tak caye baba nak pergi yela kat situ kat buzy sikit .. huhu , so , saya tik tok dengan kawan saya , kebetulan dia ada kat sana , dapat lah maklumat sikit-2 tentang bf .. huhu .. bila dah sampai bf solat-2 baru pergi kat pantai .. jumpa dengan kawan saya , cakap punya cakap , dia cakap saya ni alim sangat sebab pakai baju kurung pergi pantai ada ke ? wah , mulut ! haha .. kan baru lepas pergi kenduri ! apelah u nih ! duk bape minit baba cakap nak balik pulak , hish -,- .. tapi adik cakap baba nak pergi mandi kat bf .. wow ! mantop gitu , tapi cari tempat lain lah sebab baba cakap kat situ banyak sangat ikan duyung ! woahahaha ! :) mandi lah adik-adik ku ! jeles tak dapat mandi !  :( .. tak pe nanti nak tebus balik .. hahaha .. kejam !

:::::>> snap !
hAHA

EMPANGAN TELUK BAHANG


TAMAN RAMA-RAMA ++++ DILA WAFFIR AND ADIK KESAYANGAN !

TAMAN RAMA- RAMA ++++ BIG FAMILY ! DILA WAFFIR HILANG SUDAH


TAMAN RAMA -RAMA ++++ WITH ADIK-2 AND ADIK SEPUPU !

TAMAN RAMA - RAMA ++++ WITH MY MUMMY !



TAMAN NEGARA ~~ MY BROTHER ! SYUKRI


TAMAN NEGARA ~~ WITH KAK DILA WAFFIR

TAMAN NEGARA  !  ~~ KETAM !

BATU FERINGGHI ;;; kat sini lah yang baba cakap tu .. hikhik

BATU FERINGGHI ;;;;

BATU FERINGGHI ;;;;> ME AND DILA WAFFIR



BATU FERINGGHI ;;;;> amboi dila waffir ! hakhak ~ sawan mai dah !


sampai sini lah dulu fah tik tok ~ ngantok ! huhu .. nanti kita sharing-2 kay ! gelong sudah :)..

ASSALAMUALAIKUM ! GOOD NITE !
                                     
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard