.
---> aku tetap aku <---
Friday, 27 January 2012 | 4:08 pm | 0 comments


Assalamualaikum , aih tak dengar orang jawab pun ! dosa auh ! hehe :P .. kawan-kawan laki kita mesti baru balik dari masjid kan kan ? maklumlah hari ni kan hari JUMAAT .. kalau ada kaum laki yang tak pergi , tak tahu lah nak kata apa .. hanya mampu memberi nasihat ! :D

---|> korang mesti ada ramai kawan kan ? tapi tak semua yang faham kita .. memang pun ! saya pun macam tu jugak hanya segelintir jew yang faham kita .. then , ada yang tak boleh nak faham kita langsung .. terpulanglah nak faham ke tak nak ! but , please jagalah hati kawan-kawan kita sebab mereka manusia biasa punya hati perasaan ! ceh !! saya nih cepat ajew faham orang tapi oranng susah nak faham saya ! mungkin itu kelebihan saya ! kekadang saya buat-buat tak faham jew , kalau dia tu membuatkan kita serabut perut , hakhakhak .. ade kew serabut perut ? lebih baik kita jadi kita ! jangan nak hopikrit ! be yourself !



Saya ada seorang kawan .. tak tahulah kawan kew setang ! rasanyer setang kot .. :P laki okay .. saya kenal dia tak sampai 1 tahun , kenal bodoh-2 jew ! lamtak lah kat dia ! and pernah jdi ex saya .. dia nih memang serabut perut ..!
-à please jangan ganggu saya ! jangan musnahkan kehidupan saya sekarang ! saya happy awak tak de , saya memang tak perlukan awak ! pergilah jauh-jauh saya tak kisah > sorry > for what ? no sorry-sorry boys ! awak tak kenal saya sepenuhnye , so awak jangan nak bezakan saya dengan perempuan lain .. AKU TETAP AKU ! saya memang tak suka tipu orang dan ditipu ! awak tak perasan kew ? yang selama nih saya ada tipu awak ! tapi awak caya jew ? kenapa ? haha ! then , bila awak tahu saya tipu awak , awak bukan main marah lagi , sampai merajuk , blah lah penipu ! tapi kan kenapa awak tak tanya saya kenapa saya tipu awak ? sengal lah kau nih ! kalau awak tanya saya akan jawab macam nih “ kenapa awak ingat saya nih bodosh kew ? selama nih awak tipu saya ada saya marah-marah ? ade ? alah setakat beberapa kali tipu takkan nak marah kot ! awak tak nak kira kew berapa banyak awak tipu saya ? “ memamg ringkaskan ! so , tolonglah ! awak pernah cakap yang saya nih terhegeh-hegeh kat awak ! please lah awak , takde masa nak terhegeh ! ingat aku nih macam perempuan yang kau kenal kew ? ee, sengal kau laki ! tak kisah lah sengal oi kau nak cakap pe nak nilai pe kat diri aq nih .. up to you , yang dosa kau bukan aku ! stupid ! lupa pulak aku kau kan anak orang berada , boleh buat apa saja kan ? tapi kau jangan lupa yang berada tu makbapak kau bukan kau , kau bakal mewarisi  jew ! aku tak kisah kau anak sape ... janji kau ada adab ! kau ingat aku nih apa bila kau dah takde pompuan meh cari aku ! sial gila ! tapi sorry lah bro , aku tak layan kau ! then , bila kau dah ade pompuan kau maki aku kau cakap itu ini , pastu blah mcm tu aje .. sia-sia jadi anak org berada , makbapak kau tak antar pergi belajar cara-cara menghormati org kew sengal ? padahal kau tu yang dok terhegeh-hegeh kat org .. dasar tak sedar diri ! betul lah cakap kawan aku , kau memang tak guna ! hahaha .. jangan risau kawan ku yang baik hati aku tetap aku ! yeahhh :P

--->> susah gak nak cari kawan yang ikhlas nak kawan ngan kita ! 
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard