.
Result ? ):
Wednesday, 21 December 2011 | 7:44 pm | 0 comments
Assalamualaikum , hope u all sume sehat . Sekejap aje kan pejam celik pejam celik dah nak abis 2011 nie . Sy sntiasa akan merindui 2011 , 2010 & dan kawan karib mereka yg sabit .. =) sungguh indah bila sy melihat diluar itu lah kehebatan Allah SWT .. jadi jgn lah kita sombong dengan Allah ..

v
v
v
v
v
v

Dah jauh sgt sy belayar ni .. Okay sy dah balik Msia dah .. Berbalik kpd tajuk kita ..
Tahun ni sy ambil PMR mesti ramai calon-2 PMR yg tgh berdbar kan kan ! Yelah esok kan dah nak ambil result .. :(  Okay , sy percaya sume orang ada keistimewaan tersendiri . Tapi sy tak tahu ape keistimewaan yg ada dlm diri sy ni .. Memang sedih kan ? Sy tetap akan sabar kan sabar tu separuh daripada Iman .. Buat apa nak sedih-2 sgt kan kita serah saja kpd Takdir .. Balik kpd tajuk sy memang takut jgak tapi sy tak tahu knp tak ada rasa gentar dihati ni .. Mungkin ada yg tersirat .. Sama jugak time nak ambil result UPSR .. Sy tak lah pandai sgt tapi buat apa nak jadi orang lain .. Sy tetap sy CHE NUR HANISAH BINTI CHE MOHD ASRI .. Kalau kita asyik nak jadi mcm orang lain mcm mana kita nak nampak kelemahan kita .. Not me okay .. But , apa apa pun sy tetap akan bersyukur dan sabar .. Okay see u next time .. :)

p/s : segala kesilapan dtgnya dari diri sy sendiri dan segala kebaikan dtgnya dari Allah SWT ...

KALAU ADA TERSALAH TEGUR-2 LAH YE ..

Assalamualaikum ..
Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard