.
Relationship !
Thursday, 22 December 2011 | 9:24 am | 0 comments
Assalamualaikum , tak jawab dosa :)\\ Okay cuba korang tgk title sy hari ini .. mantop tak sebenarnya tak adalah mantop sangat saje nak marapu pagi-2 ni .. Maklum lah orang nak ambil result PMR otak tak keruan .. haha ..

Nama sy Che Nur Hanisah Binti Che Mohd Asri . Berumur 15 tahun , tahun depan dah masuk 16 . wah tak caye sy . Berasal dari Kuantan tapi stay kat Penang baru 1 tahun . sebab tu tak berapa fasih cakap utara . :) Bersekolah di SmkPU . Mase first masuk sekolah ni ramai orang cakap ada orang kutuk sy , hemm , sebab sy cakap KL open minded sikit . Sy ni orang bandar tapi sy pun pernah stay kt kampung jugak . bukan nak belagak . Harap korang sume faham . sy memang suka stay kt kampung nyaman aje tau .:)

Balik kpd title : sy bosan sebenarnye sebab ramai kawan-2 sy tnye sy couple ngn sape skrg .! huh .. Sy malas nak couple-2 ni buat dosa aje . Couple ni memang buat dosa aje lgpun orang yg kita sibuk nak couple tu bukan mahram . Lain lah kalau dah kawin nak couple lepas kawin pun tak apa dah tak dosa .. faham-2 aje lah . Jodoh pertemuan ajal maut sume ditangan Allah , kita hanya boleh merancang . yg selebihnye kita sme-2 tawakal ..:) Sy seronok hidup mcm ni tak perlu nak jaga hati sape-2 . Lagipun sy tak lah melukakan hati sape-2 .. Seronok :) .. Sy cuma cintakan Allah swt dan kedua ibubapa sy ,.. Mencintai seseorang adalah keharusan akan tetapi mencintai Allah dan kedua ibubapa adalah kewajipan .. Kita boleh hidupkan tanpa couple bukan mahram .. Buktinya masa kita mula-2 dilahirkan kita adalah milik kedua ibubapa kita , bila kita makin membesar pun milik ibubapa kita , okay secara ringkasnyer time kite dilahirkan kite tak couple pun kan boleh aje hidup smpai skrang .. sy pon tak tahuape yg sy tgh merapu tpi ade betulnye .. HINDARILAH DIRI ANDA DARI TERJEBAK DALAM MAKSIAT ... Kalau dah jodoh tak kan kemane .. kan kan ??

NO RELATIONSHIP NO COUPLE ..
merapu aje k .

have a nice day :)
Assalamualaikum ..

Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard