.
love !? no lah ..
Tuesday, 8 November 2011 | 12:52 am | 0 comments
Assalamualaikumm ..
mcm nerr cmua ?? ok x .. ye lhaa skng kn msimm ujan .. kod-2 lhaa de yunkk demam .. cpat-2 lhaa pi hospital ty mlarat lakk .. huhuhu .. jgn simpan kt hati .. simpan kat jiwa tau ..


okeyy lhaa ~perbicaraan bermula disini ..


 بسم الله الرحمن الرحيم، الرحمن الرحيم


Ish ish tak paham aku dengan poyo ni , bab bab mengayat and maki hamun pass kat dye arhh setel  terus , aku pun naik fed up dah dengan poyo ni , ingat aku ni patung ke hah ? dok mengayat sana mengayat sini , macam ape da aku tengok kau ni shit , kalau cair tak ape lah jugak , first kau memang ais pun boleh cair , but second satu saat pun tidak kay , kau mengayat aku aku buat cair sudah lah ingat kau sapa nak kasi aku cair dengan kata kata dusta kau tu , peraih , bila kau asyik tukar nombor lepas tu dok kacau aku , mula lah aku naik hantu just say :bangang .. dye terus maki macam anak haram ajew , bila aku balas tu ini dye buat tak tahu ajew , bila aku call dye reti pulak matikan , kecut tak boleh nak kata ape lah ,..  Setakat dalam fon adik aku pun reti , fight terus lah , bila aku ceramah kat dye mulalah cakap aku tak reti nak hormat orang lah , macam sial lah , aku just say : aku akan hormat orang yang hormat aku sorry .. Itu ajew ,.. And than aku terus tak layan dye .. Beberapa hari kemudian dye call aku , ingat aku ni tak ada hati ke hah ? stupid poyo .. aku tak heran lah kalau kau nak pergi luar Negara ke bawah tanah ke , sikit pun tak heran janji kau bahagia , tak payah lah kau nak cakap kat aku , aku pun tak nak ambil tahu entah betul ke fake .. lagi satu , aku tak heran lah kalau kau anak orang berada ke anak orang berpangkat ke anak Pontianak sekali pun aku tak heran ,.. But yang pangkat , berada tu mak bapak kau bukan kau kau tu pewaris ajew , harta kau pun aku tak nak tahu tak , bukan boleh bawak masuk kubur pun , huh.. Senang kan kau nak mengayat girl girl , kau cakap tu ini setel , lepas kau dah maki hamun kau ngayat balik , ingat aku macam bekas bekas kau tu ke ? Seriusly , aku memang tak pernah jatuh hati kat kau buat buat ada lah , sayang!? Huh , sebagai kawan jew kay .. haha .. Aku memang kejam tapi kejam lagi kau , da lah emo aku pun tak tahu macam mana bekas bekas kau tu boleh tahan , kalau boleh semua kau nak cari salah aku , very good poyo .. kalau nak tahu semua yang aku cakap kat kau tu semua fake .. kalau kau pandai macam tupai , aku lagi pandai ,.. Last , aku tak suka arhh orang yang suka memperbesarkan hal kecil .. Pasal admire pun mau bising ke ? shit !! aku sikit pun tak caye cakap laki nih .. kalau ada pun 1% jew arhh .. Tak payah lebih lebih .. 


p/s : aku memang kejam , haha .. betol ke ??  kalau tak kenal jangan sesuka hati nak mentafsirkan sifat dan sikap seseorang okay .. haha



Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard