.
First updates :)
Wednesday, 17 August 2011 | 9:11 am | 0 comments
oke.. this is my first updates.. and I'm the new blogger..
selama ni aku cuma tinjau-tinjau je ke blogs orang.. jelouse tengok orang ada blogs, aku try create blogs juga.. dan ini lah hasil nye..
*jengjengjeng ^__^

this is my blogs header... penat woo aku buat ni.. smpai exhausted.. haha.. tade laa.. siap je aku buat blogs, terus dpat penyamun.. haha.. first follower laa.. pengikut stia aku.. iaitu kawan aku dari Kuantan..


*haa.. ni la first follower aku.. thanks Iycha Bhrynz.. mmmuaahx skit :*

haa.. tengok dah kan... disebabkan aku bru buat blogs, jadi, ini la tman blogger aku, yang sorang ni je.. yang lain-lain tu kalau ada blogs, follow la blogs aku.. than, aku follow balik blogs korang... oke sygs? ^__^

to Iycha Bhrynz : Terima kasih yepp sbb jadi follower sye yg pertama..
jum kita terjah sikit blogs dia..
TUAN PUNYA BLOGS : HANANIA BHRYNZ
FROM : KUANTAN
nak tengok lbih lanjut blogs Iycha Bhrynz.. follow this link



sudi-sudi terjah blog Iycha Bhrynz yepp :)



Sincerely, HnshAsri.


Semoga.Perkongsian.Ini.Memberi.Manfaat.Kepada.Kita.Semua.♥.


Bakal Jenazah ●
✿ JIka kita ingin mengubah kehidupan kita esok hari tentukan fikiran dan emosi kita berbeza pada hari ini. ✿
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Navi ▼

About Affies Entries

Sharing Is Caring ▼
♥ Your 's IP ADDRESS

Followers ❤


SYUKRAN ♥
Template by : AinaAina
Background and Cursor by :
Header and Other by :
Full Editor :
Best View :

+Follow | Dashboard